TARIEVEN

Huur onze ruime fotostudio in de maanden juli en augustus voor slechts € 25,- per uur!

Onze ruime, professionele fotostudio in Uden huur je al voor € 27,50 per uur. Het is heel eenvoudig: je reserveert via de website, wij openen de fotostudio en je kunt aan de slag. Je kunt in de studio terecht tussen 8:00 en 23:00, daarbuiten in overleg.

Wil je de studio een hele dag huren? Neem contact met ons op en profiteer van extra voordelige tarieven.

De fotostudio

De fotostudio van Studio OOK is te huur voor iedereen die er wil fotograferen. Van amateur tot professional. Het enige wat we van je verwachten is dat je netjes met onze spullen omgaat en de ruimte gebruiksklaar achterlaat.

In de studio vind je een rondwand (type ‘infinity’) met een breedte van 7 meter, een hoogte van maar liefst 5 meter en een diepte van 7 meter. Dat is samen zo’n 117 m2 studiomuur!

Huur extra apparatuur

Beschik je over eigen apparatuur, dan kun je die natuurlijk gewoon meenemen en gebruiken. Wil je lekker creatief aan de slag, heb je geen apparatuur óf heb je gewoon geen zin om te sjouwen, dan huur je voor € 10,- per uur extra een flitsset. Deze set (Elinchrom) bestaat uit twee flitskoppen van 500 watt. Wil je gebruik maken van 4 luxe lampen? Dat kan voor € 25,- per uur extra. Deze set bestaat uit 4 lampen waarvan 2 luxe 1000 watt flitskoppen en 2 van 500 watt. Bij de lampen zitten veel lichtvormers zoals:

 

  • 1 x octabox
  • 2 x softbox
  • 1 x beautydish
  • 1 x striplicht
  • 2 x spot

 

Heb je specifieke vragen over de apparatuur van Studio OOK? Neem contact met ons zodat we je kunnen helpen.

Neem direct contact op

Voor alle creatieve ideeën!

Studio ook

Loopkantstraat 14

5405 NB Uden

+31 (0)612 867 491

info@studioookvoorjou.nl